divendres, 27 de gener del 2012

La moto, un amor incondicional

Com ja he comentat en algun post, els vietnamites utilitzen la moto per a tot. Ja sigui per transportar-se a ells mateixos o a un matalàs de matrimoni. No existeix Vietnamita sense moto, ni existirà mai. No hi ha dia que ens deixi de sobtar la tècnica que tenen per carregar les motos amb tot tipus de coses i l’habilitat que tenen per conduir tan carregats. La llàstima es que no puc anar sempre amb la càmara de fotos a sobre per captar  aquests moments i menys quan nosaltres també anem motoritzats, però perquè us pugueu fer una idea del que explico, us deixo alguna foto divertida.

Les bicis també, es clar!



Aquesta bici l'hem vist circular... A part que sóc clienta habitual ja que cada vegada que la veig en compro algun cistellet.


També veiem que moltes families porten als gossos i no es mouen!! El gos va disfressat de pare Noel. 

Ha de pesar una mica, no? Pobre moto.....

Aquestes són les caixes que utilitzen per guardar el gel a les paradetes de carrer.

Això es una obra d'art. Ell mateix es la pintura i sobresurt del quadre.

Que resi perque no hagi de frenar de sobte o a saber el mal que li pot fer el test a la columna.

Els nens els porten també com si fos mercaderia. En aquesta foto no es veu molt bé, encara està protegit aquest nen,  però els porten sense cap mena de protecció. Tingui l'edat que tingui el nen el porten amb moto. Hem vist recent nascuts en moto amb el bibi a la boca, germans que la mare porta un a cada cama, dempeus al seient de la moto... I nosaltres a casa que necessitem, el monovolum, la cadira de seguretat homologada, l'enganxina de bebé a bordo....

Si us fixeu bé, la tele no està lligada enlloc i l'home condueix amb una sola mà ja que ha d'aguantar els cables de la tele.



La manera que tenen de transportar el gel. De la moto a la botiga i del terra de la botiga al nostre got. No us perdeu la placa de plàstic a l'esquena per no mullar-se. Es que pensen en tot!!! 

Quants Kg de patates portarà a sobre?


2 comentaris:

  1. Molt xules aquestes fotos!!!
    Ens ha agradat recordar el món de les motos vietnamites.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Madre mia!no tienen ningún problema,todo se puede llevar,me han gustado son muy chulas,hasta pronto un beso.

    ResponElimina